HH Rideskole

En beskrivelse af vores dejlige rideskoleheste

Puk

Hun er en super all-around pony, som er let at håndtere for voksne såvel som børn. Hun er en bestemt dame, en hoppe med stort H, som rigtig ofte har sine egne meninger om tingene. Men hun er dog altid styrbar og til at arbejde med, og bare super skøn. Hun er ved at være en ældre dame, og det har også sat sine præg på hende, men hun er stadig en uundværlig pony på rideskolen. 

Shadow

Rideskolens flotte hest, der virkelig kan sætte tempo på, når der skal laves et galopanspring. Shadow har udviklet sig ufatteligt meget de sidste år, og kan nu faktisk rides af stort set alle, store som små, og er super sød. Han kan godt lide lidt fart over feltet, men er dog utrolig håndterbar. Han elsker at nusse og hygge i stalden, og sætter stor pris på godt selskab. En hest med hjerne og hjerte på rette sted.

Tøsen

Hun er en dejlig lille hoppe. Hun er meget fintfølelne og reagere utroligt godt på hjælpere fra sine små ryttere. Hun kan godt finde på at lave lidt ballade, og det sker oftest, når vejret er så skidt, at det ikke er muligt at lege rundt på foldene. Hun er blevet en super god rideskolepony, som er uundværlig for de mindre ryttere.

Laban

En af dem, der har deltaget fra start. Han er gårdens alderspræsident, som selvom han snart hverken kan se eller høre mere, altid er frisk på en hyggelig gåtur eller en løbetur på marken. Laban er en utrolig kærligt og rolig pony, ikke kun overfor børn og voksne, men også overfor de andre heste. Han har varmet mange børnehjerter igennem tiden, og vi er så glade for det lange stykke tid, som vi har haft glæde af Laban - og stadig har. Han er dog nu gået på pension, men er altid frisk på nus og en god omgang striglning.

Spin Doc

Han er en dejlig hest med egne, klare meninger. Han er ikke så glad for stress og jag, men sætter derimod pris på stille og rolig hygge og nusning i stalden. Spin Doc har ændret sig meget over årene, og er blevet en super god rideskolehest, som kan håndteres af stort set alle efterhånden. Han er frisk og vil altid rigtig gerne fremad. 

Ulrick

Han er gårdens eneste og flotteste hingst. Ulrick er en utrolig sød pony, som altid elsker en god tur. Han er god som dagen er lang, og ligeså meget som han elsker fart og tempo, så kan det går ligeså langsomt, når han skal gå forrest. Han holder meget mere af at gå og putte bag nogle af de andre heste i ridetimerne. Han er nem og håndterbar for selv de mindste børn, men kan også give gode udfordringer for de mere øvede. 

Anton

Gårdens lækre fjordhest. Anton er Lauras hest, og går derfor ikke så meget med i rideskolen, men han giver dog alligevel altid en hjælpende hov til, hvis der er behov for det i undervisningen. Han er en super sød pony, som selv de helt mindste kan håndtere. Han er dog stadig en meget bestemt herre, og er kun blevet det endnu mere på hans ældre dage. Fart og en god galop er lige sagen for Anton.