Private heste

Priser for opstaldning

Opstalding af egen hest/pony:

Hest på boks: 1850,-*
Løsdrift: 1850,-*

Disse priser er inkl. wrap (5,5 kg), mugning mandag-torsdag, halm på folden, samt ind- og udlukning i hverdagene - weekender er på turnusordning. Man skal selv stå for sætte kraftfoder frem til egne behov.
Om sommeren går hestene på døgnfold, og man skal deltage i at opsamle lort fra foldene, ellers kan man betale sig fra det (150,- pr. måned)
Der er mulighed for hel fuldpas - pris aftales.

Der er ridehus (20*40), udendørs ridebane (20*60), med mulighed for at opstille spring, samt en rotunde.
Ridekort til parter på privatheste = 150,- pr. måned. 

Alle dyr bliver tilset flere gange dagligt.
Alle heste og ponyer er ude, så meget som det overhovedet er muligt.

Har man særlige ønsker ang. sin opstaldning, snakker vi om det. 
Tlf.: 28990738

*Al opstaldning er med en måneds depositum.

Isa

En hest man aldrig bliver træt af at kigge på.
En super flot friser hoppe. Utorlig godmodig, men igen som mange af alle de andre heste, har hun intet imod en dejlig galopper. En hoppe som vi helt sikkert alle kommer til at holde rigtig meget af i fremtiden :-)

IsaDora (Isa) - Birthes hest

Rasmus

Lille dejlige Rasmus. Denne lille pelskugle er en kæmpe hyggefrans! Han bliver mest brugt til hyggeri og en gang imellem, hvis det lykkes ham at opføre sig noglelunde okay, kan der blive en lille ridetur. Han er super sød, men elsker at drille lidt! 
Han elsker at lege med sin ven Albert, og så er han altid god for en hemmelighed, han hjælper alle heste når de har brug for ham. :-)

Versailles

Hoppe med stort H når det lige passer hende. Men hun er faldet rigtig god til i flokken af hopper, og er ved at blive en rigtig skøn ridehest, som helt klart har sin egen mening. Hun er super sød, men ligesom alle andre ungheste, vil hun gerne være fri og bare hygge!  At slikke på alt og alle er lige hende! :-)
Versailles - Lindas hest

Zeus

Gårdens lille charmør, tror jeg er på sin plads at kalde ham. Super kælen pony, som elsker opmærksomhed fra mennesker mere end noget andet. UNGHEST med storebogstaver, tror jeg også godt man kan kalde ham. Der skal helst ske noget hele tiden, ellers ved han slet ikke hvad han skal gøre.. Charmetrold, dejligt sind og Hypermobil er nok nogle af de ord der beskriver ham allerbedst! :-)

Anton

Vores fantastiske, stivbenede fætter. Super skøn hest, men igen en af dem der virkelig har sine egne meninger! God dag eller dårlig dag er nok alfaomega, for om man skal sige ja tak eller nej tak til ridningen idag.. Han er også en hyggegøj, men hvem er ikke det? :-)

Moonlight

Balou

Asi

Sølle

Mads

Maggie

Atli